Termeni și condiții de utilizare a website-ului dinnerfood.ro

Acesta este pagina web oficială SC MONTE-VILA SRL

Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate companiei SC MONTE-VILA SRL

Cei care accesează această pagină au următoarele drepturi:

  • explorarea conţinutului;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
  • copierea sau tipărirea unor materiale în scop personal, fără comercializarea acestora;
  • inserarea în paginile proprii a unor legături către această pagină web (atunci când legăturile sunt cuprinse iîn website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea paginii web DinnerFood.ro).
  • persoana care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website îşi asuma răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite.

SC MONTE-VILA SRL îşi declină orice răspundere pentru conţinutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.

Datele şi informatiile sunt prezentate în pagina web SC MONTE-VILA SRL numai în scopuri informative, fără ca pagina web a companiei să conţină oferte de a contracta. SC MONTE-VILA SRL îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul, cât şi structura paginii web în orice moment şi fără preaviz.

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru SC MONTE-VILA SRL şi sunt proprietatea ei exclusivă.

1. Fotografiile produselor din site sunt cu titlu de prezentare. Ele sunt exact produsele pe care le găsiţi în fiecare resturant Dinnerfood, dar metoda de servire a lor este una recomandată.
2. Produsele prezente în site fac parte din gama extinsă Dinnerfood şi pot să nu se regăsească în toate locaţiile în acelaşi timp.
3. Preturile afisate în site, conţin TVA şi pot suferi modificări minore în funcţie de locaţie. Preţurileîn funcţie de fiecare locaţie, sunt influenţate de costuri operaţionale mai mari sau mai mici.

Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii şi informaţiilor din prezentul site, cu excepţia deţinatorului sau legal - SC MONTE-VILA SRL, precum şi realizarea de link-uri, fără acordul în prealabil din partea companiei, da dreptul unilateral şi neechivoc ca SC MONTE-VILA SRL să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sancţionarea acestor fapte.

Completarea datelor personale pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră ca acestea să intre în baza de date a companiei şi ca compania să prelucreze datele personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 dispuneţi de următoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces la date (solicitare în scris, gratuită o dată pe an), dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie la colectarea şi prelucrarea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a mă adresa justiţiei precum şi modalităţile de exercitare a acestora.

Compania va păstra confidenţialitatea acestor informaţii, cu excepţia informaţiilor solicitate de autorităţile legale competente.

Trimiterea unei solicitări pe site-ul companiei reprezintă acordul ca compania să vă contacteze, direct sau prin partenerii săi contractuali, utilizând datele personale în acest scop, pentru a comunica informaţiile solicitate prin intermediul formularelor, pentru a primi materiale de prezentare şi pentru realizarea de campanii de vânzari şi de marketing, analize şi alte activităţi similare.