Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dinnerfo/vendor/doctrine/orm/lib/Doctrine/ORM/UnitOfWork.php on line 2640

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dinnerfo/vendor/gregwar/captcha/CaptchaBuilder.php on line 333
Ofertele noastre de catering si carduri de fidelitate pentru companii - DinnerFood

Pentru firme

Dinner Food + companii = succes

Dinner Food + companii = succes
„Suntem ceea ce facem repetat. Așadar, excelența nu este un act, este un obicei”

Acest citat al lui Aristotel este numitorul nostru comun, pentru că tu vrei să-ți tratezi excelent angajații și partenerii, iar noi suntem aici să gătim excelent pentru ei.

Divizia corporate Dinner Food a fost creată pornind de la o idee simplă: companiile de succes au înțeles că să-ți hrănești angajații bine este o investiție profitabilă.

De aceea, am dezvoltat servicii de catering dedicate evenimentelor corporate și am creat programe de fidelitate menite să-ți răsplătească angajații cu ceva mai presus de bani: mâncare bună, servită întotdeauna cu zâmbete.

Te invităm să afli mai multe despre serviciile corporate oferite de Dinner Food!

 • carduri pentru angajați

  Cardul Dinner Food este nominal și oferă posesorului un discount zilnic la orice preparat din meniul Dinner Food.

  află mai multe
 • pentru grĂdinițe

  Pregătim zilnic meniuri dedicate celor mici, într-un spațiu special amenajat în laborator, delimitat de celelalte zone de lucru.

  află mai multe
 • catering

  Dinner Food a dezvoltat un serviciu unic de catering pentru evenimente corporate: nu livrăm meniuri, ci calitate prin cantitate.

  află mai multe

Contactează-ne

Fie că vrei mai multe informaţii sau o ofertă croită special pentru compania ta, te asigurăm că merită să intrăm în legatură.