Despre noi

Ești omul nostru!

Ești omul nostru!
Acum zâmbești, nu-i așa? Dacă, pe lângă să zâmbești, iubești să gătești, atunci ne-ai găsit!

Cum rețetele ingenioase sunt punctul nostru forte, avem o rețetă și pentru succes: află ce-ți place să faci cel mai mult și găsește pe cineva să te plătească pentru asta!

Arată-ne că ești omul nostru, spune-ne povestea ta profesională la cariere@dinnerfood.ro

P.S.: Te rugăm atașează și un CV scurtuț (max. 2 pagini), căci timpul n-are stare în bucătăria Dinner Food!

Posturi disponibile

Ei ne cunosc deja

Uneori fiecare dintre noi a ajuns în situaţia în care şi-a pus întrebarea dacă se află la locul de muncă ideal. Sigur că unii şi-au dat răspunsuri afirmative, iar alţii negative. În experienta mea ca “Referent resurse-umane” în compania la care lucrez mi-am însuşit câteva idei prin care pot să argumentez că imi place unde lucrez.

Un prim punct forte este acela că aici este implementată o cultură organizatorică puternică ce are ca scop precis şi însemnat şi nu este acel element care deseori se confundă cu avantajele adiacente salariului (bonuri de masă, etc), ci un mediu prietenos, bazat pe recompense corespunzătoare muncii corect prestate, locul în care oamenii obţin rezultate bune, evoluează şi sunt apreciaţi pentru asta. Mulţi dintre ei au dat importanţă acestor aspecte şi regăsindu-le în colectivul nostru, s-au integrat foarte bine.

Faptul că managerii aplică metode simple de a stimula abilităţile şi pasiunile angajaţilor, de genul “conversaţie şi observaţie ”, în detrimentul sistemelor de monitorizare, rapoarte şi sisteme de pontaj complexe, au dus la dezvoltarea noastră atât pe plan profesional, devenind mai responsabili, mai motivaţi, dar şi pe plan personal, devenind mai toleranţi unii cu alţii şi mai încrezători în propria persoană.

Mă bucur că fac parte dint-un astfel de colectiv şi fac tot posibilul să nu dezamăgesc.

Cristina Tudosie, 28 ani , Referent resurse-umane „Dinner Food”

Despre Dinner Food vă pot spune foarte multe lucruri minunate, dar nu dispun de timpul necesar pentru a enumera toate lucrurile ce s-au întâmplat de-a lungul anilor, de când mă aflu aici.

Nu vă pot spune decât că aici am avut posibilitatea și onoarea totodată de a întâlni oameni cu adevărat deosebiți ce au crezut în mine și m-au făcut să-mi doresc mult mai mult de la mine, cât și de la viață.

Consider că tot ce mi s-a întâmplat și încă mi se întâmplă aici, în cadrul acestei firme, m-a făcut să cresc, să mă pot dezvolta frumos, să devin mai responsabilă, să pot lua deciziile corecte în mai multe cazuri, și să pot avansa.

Nu este doar un loc bine plătit și atât. E cu totul altceva. Dinner Food este ca o a doua familie cu care am ajuns să mă mândresc, cu care îmi petrec o foarte mare parte din timpul prețios pe care viața mi-l oferă, locul în care chiar pot spune că mă simt ca acasă.

Nu pot spune că este doar un job! Poate și pentru faptul că avem lângă noi oameni minunați, oameni importanți, care țin la noi și care ne sprijină în orice situație, plăcută sau neplăcută.

Nu în cele din urmă clienții. Ei sunt oameni care ne fac ziua frumoasă și-i putem servi întotdeauna cu plăcere, având plăcuta surpriză de a-i vedea că se întorc la noi iar și iar, mulțumiți atât de preparatele pregătite de noi, cât și de atitudinea noastră pozitivă; a personalului Dinner Food.

Voi da tot ce pot și-i voi respecta întotdeauna pe oamenii care m-au creat și au ridicat la acest nivel.

Cu drag!

Cristina Dan, 32 ani , Manager Locatie Auchan Militari

Vă transmit prezenta scrisoare de mulțumire ca semn de apreciere și respect vis-a-vis de felul cum am fost tratată din momentul de când m-am angajat la firma dumneavoastră până în momentul de față.

Au fost cei mai frumoși 6 ani care m-au marcat și remarcat ca om.

Am învățat să lucrez într-o echipă minunată și să vin cu plăcere la muncă.

Am început să lucrez ca lucrător comercial, apoi în bucătărie, și încetul cu încetul am fost încurajată să avansez, iar un an mai târziu, cu susținerea șefilor am reușit să devin asistent manager.

Mă bucur că eforturile mele sunt apreciate și că sunt susținută în cadrul companiei, iar fiecare zi este diferită și am mereu lucruri noi de învățat.

Iacob Andreea Corina, 32 ani , Assistent Manager Locatie Cora Lujerului

Povestea mea începe în anul 2012, fiind angajat în cadrul firmei Dinner Food, în punctul de lucru Cora Lujerului. Am avut deosebita plăcere de a avea un colectiv de o clasă superioară, un colectiv foarte bun, care m-a susținut și îndrumat tot timpul, învățând lucruri noi.

La scurt timp de la angajare am fost încurajat să avansez, ocupând postul de asistent manager locatie, drept răsplată corectitudinii mele și muncii depuse de-a lungul timpului.

În cei 4 ani de când lucrez la Dinner Food, am învățat ce înseamnă adevărata implicare și ce înseamnă să lucrezi într-o echipa, mai ales să vii cu o plăcere deosebită la muncă, având un colectiv pe măsura așteptărilor mele și să fiu susținut de superiorii mei.

Cu drag recomand tuturor celor care vor să ne fie colegi și nu numai. Aici vor găsi satisfacția unui job bun și de lungă durată, având salarii foarte atractive și angajatori cum rar poți găsi în ziua de azi.

Neacșu Petruț, 33 ani , Manager Locatie Cora Lujerului

Mă numesc Andrei Liana și sunt angajată a firmei Dinner Food de aproximativ 6 ani.

M-am angajat din întâmplare la Lujerului, am trecut pe acolo și am întrebat, și iată-mă făcând parte din această echipă minunată de oameni care m-au învățat fiecare ce au știut. Dinner Food e a doua casă, a doua familie, nu cred că mă voi despărți vreodată de ei. Îmi place atât de mult ceea ce fac, sunt mândră de mine că știu tot ce trebuie să știe un angajat și că vă puteți baza pe mine dumneavoastră, cei mai minunați șefi pe care i-am întâlnit vreodată, cei mai minunați oameni care m-au ajutat de fiecare dată.

Vă mulțumesc că existați și că m-ați acceptat așa cum sunt eu, și cu bune și cu rele, sper să nu vă dezamăgesc niciodată.

Andrei Liana, 33 ani , Lucrator Comercial Cora Pantelimon

Mă numesc Neacșu Nicolae și fac parte din Dinner Food de aproape doi ani. Am venit în Dinner Food la recomandarea vărului meu, ce spusese ca aici voi găsi oameni, colegi și șefi extraordinari.

La început mi se părea foarte greu, în special programul lor și preparatul mâncării, însă pe parcurs m-am obișnuit și acum vin de plăcere la muncă, mai ales că am niște colegi extraordinari.

La numai șapte luni de când m-am angajat, am devenit assistent manager locatie, o responsabilitate în plus pe care mi-am asumat-o poate prea devreme, pentru că nu aveam experiența necesară, dar cu ajutorul managerului locatiei și a colegilor, am căpătat experiența necesară și nu regret alegerea făcută.

Experiența la Dinner Food m-a făcut să devin mai responsabil, să mă temperez mai mult și să văd lumea cu alți ochi.

Mulțumesc Dinner Food pentru că exiști!

Cu drag!

Neacșu Nicolae, 24 ani , Assistent Manager Locatie Cora Pantelimon

Numele meu este Dima Mariana, sunt foarte fericită că fac parte din marea familie Dinner Food.

Deși la început nu credeam că voi rezista mai mult de 3 zile (zile în care plângeam crezând că nu fac față cerințelor), iată că am avut parte de multe satisfacții pe plan profesional.

Am început ușor, dar timpul, experiența și nu în ultimul rând, ajutorul și încrederea colegilor m-au ajutat să devin șef de unitate, lucru care implică o mare responsabilitate. Această responsabilitate se împarte între dorința de a face treabă bine vis-a-vis de colegi, clienți și șefi și dorința de a rămâne același om, deși mulți nu te mai văd așa. Sunt norocoasă că am găsit în Dinner Food o familie frumoasă, oameni care mă fac să vin cu drag la serviciu.

Dinner Food este locul unde mulți și-ar dori să fie. Un loc unde corectitudinea șefilor față de toți angajații face ca această firmă să fie atât de râvnită și să fie una dintre cele mai bune fast food-uri din București.

Mulțumesc Dinner Food și îți doresc La Mulți Ani Înainte!!!

Cu drag!

Dima Mariana, 39 ani , Cora Pantelimon

O mână de oameni  din locuri și medii diferite, am început timizi, sfioși, temători, să lucram, să facem alți oameni fericiți – clienții!

Am reușit, treptat, cu răbdare, dar cu din ce în ce mai multă pasiune, inspirată de cei mai super șefi, ai noștri, am început să ne simțim toți acasă, in familie, în marea familie Dinner Food, a noastră, a tuturor, un sprijin, un sfat bun, o bucurie și acel ceva comun, fast food-ul.

Echipați cu încredere, ambiție și optimism, suntem pregătiți să transmitem și altora îndeletnicirile și bucuriile noastre.

La rândul nostru, mulțumim celor care ne-au oferit ocazia, șansa și încrederea de a lua parte la upgrade-ul nostru, ca oameni!

Ionuț Jercan, 35 ani , Pipera Plaza

Mă numesc Pană Irinuca, pitica firmei Dinner Food şi încep prin a vă spune că am 1 an şi jumătate de când lucrez în Dinner Food.

În fiecare moment al vieţii noastre, experimentăm şi punem în mişcare ambiţia noastră de a trece prin multe lucruri neîntâlnite.

Începutul meu a fost uşor în Dinner Food, deoarece aici am cunoscut mulţi oameni, care m-au lăsat fără cuvinte, colegi foarte buni, şefi deosebiţi, recunoscători de munca ta, ajutători şi foarte sufletişti.  De mâncare, nu mai spun! O mâncare ca la mama acasă!

Vă spun că sunt mulţumită şi mulţumesc celor care m-au ajutat să ajung aici!

Pană Irinuca, 19 ani , Pipera Plaza

Îmi amintesc  prima zi de serviciu în cadrul echipei Dinner Food, emoţia şi dorinţa de a lucra într-o echipă atât de mare, care ulterior a devenit a doua familie în care mă aflu de mai mult de 5 ani.

Experienţa acumulată în tot acest timp, echipa condusă cu muncă,  dedicaţie şi dragoste de către superiori, m-au motivat continuu, m-au ajutat să devin mai responsabil, mai cooperativ şi să imi schimb percepţia asupra vieţii.

Cine spune că nu te poţi schimba şi la 40 de ani?!

În ceea ce mă priveşte, experienţa alături de Dinner Food îmi oferă o stabilitate din toate punctele de vedere, imi place ceea ce fac şi îmi doresc să evoluez în continuare alături de această frumoasă echipă!

Mihalcea Ion, 46 ani , Şef laborator

Mă numesc Bişu Alin şi sunt angajat în echipa Dinner Food de 6 ani. Aici am avut oportunitatea de a lucra în mai multe magazine, de a ajuta la deschiderea lor şi de a putea forma oameni noi.

Ţelul meu pe tot acest parcurs a fost şi este de a mă orienta către angajaţi, în sensul de a-i ajuta, de a le ridica moralul şi de a-I învăţa să facă ce trebuie în cadrul acestei companii, pentru că angajaţii fericiţi şi uniţi înseamnă totodată clienţi mulţumiţi şi şefi tot mai mulţumiţi.

Vânzarea creşte cu fiecare zâmbet şi fiecare glumă spusă clienţilor. Gluma epică: “La pachet? Sau acasă?, De pui sare de găină?, Iute sau picant?”.

Pe parcursul anilor m-am dezvoltat profesional, mi-a lărgit orizontul şi m-a făcut să mă cunosc mai bine, să-mi cunosc slăbiciunile şi să le pot folosi în favoarea mea.

În primul rând trebuie să apreciem munca şi efortul depus de către absolut toată echipa Dinner Food (unde se prepară mâncarea, controlul, instalatorul şi oamenii de pe magazin).

Dinner Food m-a ajutat să-mi menţin echilibrul în viaţă, să-mi pot clădi un viitor şi un renume în această firmă.

Mulţumesc Dinner Food!

Bişu Alin, 23 ani , Auchan Militari

Dinner Food este pentru mine locul unde m-am regăsit, locul unde am simţit căldura sufletească şi încrederea venită din partea unor oameni minunaţi, locul pe care eu l-am considerat a doua casă.

Acum mai bine de 9 ani, am venit la Dinner Food şi m-am trezit în mijlocul unui colectiv a cărei medie de vârstă nu depăşea 25 de ani şi pe care urma să îl coordonez.

M-au ajutat experienţa mea de lucru cu oamenii şi de ce să nu recunosc, vârsta. Eram mai degrabă ca o mamă pentru ei. Nişte copii grozavi!

Am învăţat împreună ce înseamnă fast-food, am învăţat ce înseamnă respectul datorat clientului şi bineînţeles am învăţat că un zâmbet cald şi o vorbă frumoasă ne pot aşeza în prima linie.

Am mers mai departe şi am format un colectiv la fel de reuşit la laborator, locul unde se pregătesc toate produsele pe care Dinner Food le comercializează în magazinele sale.

Aici, suntem foarte atenţi la toate detaliile legate de calitatea preparatelor voastre pentru ca voi să puteţi mânca la Dinner Food “ca la mama acasă”!

Victoria Dumitru, 60 ani , Laborator

Dinner Food m-a primit cu braţele deschise încă de la vârsta de 18 ani, când nevoia m-a împins să mă angajez, deşi nu credeam că aici îmi voi intâlni a doua familie.

Când am deschis magazinul Dinner Food Militari, petreceam mai mult timp la muncă decât acasă, iar în ziua mea liberă treceam să îmi vizitez “familia”.

Ştiam deja ce îşi doreşte să comande fiecare client în parte, le anticipam nevoile.

Cu ajutorul familiei Dinner Food, am învăţat să comunic mai bine şi să mă adresez fiecărui client, indiferent de statutul acestuia.

Nevoile clienţilor sunt pe primul loc, iar dacă ei sunt mulţumiţi şi noi suntem.

Şefa de magazin a jucat un rol foarte important în dezvoltarea noastră ca şi angajaţi, pe cât s-a putut ne-a tolerat greşelile şi a încercat să ne ajute să le îndreptăm.

Şeful de magazin a ajutat în unirea noatră ca şi echipă, muncind cot la cot cu noi, ajutându-ne, arătându-ne cum ar trebui să fie o familie, familia Dinner Food.

Mulţumirile vin din toate părţile, de la salariaţi, patroni (care sunt nişte oameni excepţionali), la munca prestată şi clienţi mulţumiţi.

Echipa Dinner Food, defapt familia Dinner Food îţi oferă o mare de oportunităţi.

Tănase Carmen, 21 ani , Auchan Militari

Contactează-ne

Fie că vrei mai multe informaţii sau vrei sa ne transmiți ceva, te asigurăm că merită să intrăm în legatură.